Thursday, June 2, 2011

Sesudah Seminggu..~

Well, well, well...!! Finally, I go through tuk seminnggu dengan sucessnya.. I had been given a tugasan and I finishh it up more than what I have to do. Bagus kan...? Haha.. But, Hanya Allah je yang tahu.. Its make me feel so bad.. How cannn.. ;(  Hm, well.. penat la, IDK.. Pinggang ni sakit sangat-sangat.. Tatau nak ngadu kat sape dan I don't want to make orang laen susah @ in trouble because of me. I just want all peoples around me will happy always and forever. <3

Sepanjang seminggu ni, I was getting closer dengan sume staff.. Paling best, in all programs, diorang mesti also want me to join them. And I feel great..! Hehe.. Ye laa, suke la kan.. Keje yang diberikan saya buat dengan amanah dan ikhlas. Saya tanak bazirkan masa dan kudrat dan saya nak sentiasa happy. Yes, I'm always happy..!

Hari ni je, dua tempat gi makan gulaiii.. Mak aehhhh, penuh tong perut cheq nak sumbatt..! Bile pikie2kan.. Majlis perkahwinan saya, nanti saya nak buat dalam bulan pose la.. Haha.. Mesti orang lapa2 dapat makan kan.. Ni bule musim cuti, musim raya.. Kesian kat sume orang yg da kenyang.. Kan tak baek makan kalau da kenyang kan.. ;)

Ape yg terjadi semalam, saya tanak pikir banyak. Saya jarang nak tension pasal orang kecuali orang tu adalah keluarga saya. Terutama orang yg saya sayang. Alhamdulillah.. Sepanjang ke hari ni, semuanya tadek kecelaruan dan tadek yg buatkan kepercayaan itu padam.. Alhamdulillah, ya Allah..!

Then..!! Saket jiwa aku mamat ni.. Da ade bini, ade anak.. Whyyyyy..!! Kontak2 orang camtu.. Well Mr. Dot Dot.. I can be your friend and your member in the office. But please do not contact me and nak merajuk-rajuk plak.. Geli da brader.. Rajuk dengan wife you la.. Mesti die pujuuuuuuuuuk punye..! @,@
Errr, kalau tahu kat..Mr. Busy ni, mesti lepas ni alamatnya, pakai jubah la gue.. -_-"

Rindu kat Paradise Kiss..!! Sangat-sangat.. IDK.. Mungkin tatau la.. Well, I've got another one anime..!! Tapi taley lawan George..!! He's just like my dream guy larh..!! Tapi tang attitude die tue I ta suke.. Well, frankly.. As a woman, I sincerely like the one guy yang memang ego, tapi ego tu bia sangat bertempat. Jangan ego nak keras kepala sendiri je. Sucks oke, and make me SICK..! Lelaki mesti ade pendirian.. Tu paling dan sangat penting. Kalau tadek pendirian, hey, better you jadik pondan laa..!! Even pondan pun have this more than yang mengaku real man tuuuh..

Lelaki seharusnye lbey perihatin daripada perempuan, ni terbalik plak.. Em, tape la.. Sukurang-kurangnye, pendirian tu penting.. Ade matlamat tuk dituju.. Ni nak couple, tapi study lintang pukang.. Kuar dengan awek, abeh duet mak ayah.. MALU okee..! I tak proud la kalau I tengok guy yang pakai brand, looks like high class tapi duet sape..? Mak bapak beb..!! Well, well.. Yang pompuan pun same je.. Lelaki jangan jadik buta la.. Tu sebab pendirian tu penting.. Da kate sayang pun, kalau da pompuan tu nak kat ko sebab kikis ko pun.. Ko la bodoh sebab rela ko dikikis.. Sorrry, tapi betul kan?

Kalau pompuan tu betul sayang, die lah orang yang paling kuat di belakang you. Dia akan jadik sumber inspirasi dan peneraju you tuk berjaya. Think it clearly. Jangan sebab kate cinta, you didn't see that. Tu bukan cinta, tapi bodoh. Nak membodohkan diri demi kasih sayang pun bley, biala bodoh tu bley jadik kebanggaan. Macam Taj Mahal. Bukan je kebanggaan, tapi keajaiban dunia tuu.. Tapi yang die buat tuk bini die, bukan gewe die oke.. Baek pun bia berpada oke.. Ni bodoh sampai mase depan pun kabur..

Hmm, I pun manusia biasa.. Well, bukan I berkasar atau lit' bit rude or else.. But I want you to know, what do you have to get know. Kalau you think it is better to you, then go ahead la.. I tak salahkan you pun, but I kesal sebab you tak kesiankan diri you and most important, you tak pikir tentang family especially, wanita yang penat duk mengandungkan you and raise you till today..

Pergh, panjang la plak.. Meluah rasa.. Kesian je la.. Bec I am your friend. If I am anyone else, I pun tanak habiskan tenaga I fikir pasal you.. ;)