Friday, January 11, 2013

12 Januari 2013



wah.. kayaknya udah lama dong tidak meng'update'. Rinduu dan terlalu banyak sudah berubah. bukan je blog yg berubah, tuan empunya blog dan kehidupanku jugak banyak yang berubah..

yepp.
banyak jugak yang aku pelajari dari pengalaman.
TERIMA KASIH.

Hidup kite, ramai kawan, teman, rakan dan sperjuangan.
Tapi insan2 ini bukan semuanya menginginkan kebahagian orang laen lebih dari diri mereka. Maka, wujudlah secebis rasa yang tidak elok, then its spread out. Bila da menjalar keluar, makin tinggi la tanduk nye. Maka bila runtuhnya kebahagian tu, tersenyum mereka. Happy kot ? Tapi tak habes dengan itu, meninggi lagi tanduk tuk mencucuk. Dengan itu, insan yang tak kuat akan terkorban... Sadis kan ?


Kekadang biler kite bace, yup, kiter just bace JER. Tapi untuk memiliki suatu perasaan sama seperti yang menanggung itu mungkin tidak mungkin. Ha !

Kenape yek ! Kenape tegarnye kau tinggal insan yang kau sayang, demi orang ketiga. Hadoiii.. Stupid, pehe dok ? Kalo sayang, stay with together. Unless die yang cakap, LEAVE ME. Then, what to do ? JUST GOO.. But IF, tadek pape yang terkeluar dari mulut die.. maksudnye dalam hati dia tu tengah menjerit, TOLONGLAH BERSAMA AKU, bodohhhhhhh !! *Opps~


Pertanyaan bodoh biler, "awak sayang die?", jawapan bijak tentunye, "yes". dan bile dapat jawapan camtu, terus DOWN. FREEZE. BOOOM ! Jatuh batu atas kepala. Tapi kalo ko ni BIJAK, ko tanye la die, "Sayang yang camane" AT LEAST. Don't simply judge !


BTW, cakap pun useless kan. Sebab both pun masing2 happy kaaan~ Tapi dalam hati, ALLAH SWT sahaja yang tahu. :))

It's still fresh. Suppose to be today, is go out and CELEB. Unfortunately, this the first year since last 5 years agooo~~~~~ Bai!